Logo de la Diputació de Girona

ACTIVITATS FAMILIARS

 

La Casa de Cultura disposa d’un programa d’activitats dirigides a petits i grans, propostes lúdiques i educatives culturals amb l’objectiu que infants i joves coneguin les propostes artístiques més properes i de qualitat, i alhora fomentar la creativitat i el pensament abstracte a través del coneixement de l’art.

 

···TALLERS EN FAMÍLIA

Taller plàstic "Flors peculiars"

Dijous 23 de maig · 17.30 h

Voleu crear un test amb flors molt especial? En aquest taller experimentarem amb diversos materials i prepararem el nostre propi projecte floral.

A partir de 4 anys

Inscripció gratuïta obligatòria aquí 

Taller amb l'artista...Aitor Pinya "Tinys naturals" // Inund'Art

Dijous 13 de juny · 17.30 h

Aitor Pinya és un artista jove que participa al festival inund’Art amb l’exposició “Bosc Urbà”. En aquest taller l’artista ens ensenyarà de forma pràctica el seu treball, que pretén fomentar la recuperació de certes tintes parcialment obsoletes, com la tinta ferrotànnica i la tinta egípcia, a la vegada que fa apologia del contacte directe amb el biocontext en la praxi artística.   

A partir de 3 anys

Inscripció gratuïta obligatòria aquí

···EXPOSICIONS

Valentí Fargnoli. El paisatge revelat. Imatges del fons fotogràfic d'INSPAI

Del 3 d'abril al 25 de maig

Els sightseeing de Girona!


Les fotografies de Valentí Fargnolí (Barcelona, 1885- Girona, 1944) descriuen l’arquitectura, els paisatges, les famílies i la vida quotidiana i, a més, s’han
convertit en les imatges per excel·lència de les comarques gironines abans del desenvolupament turístic. S’acosta l’estiu i molts turistes visitaran les
nostres comarques, quin lloc els recomanaries que visitin? Plasma-ho en una postal!

HORARI De dimarts a divendres d’11.00 a 20.00 h i
dissabtes d’11.00 a 18.00 h
LLOC Sales d’exposicions (planta baixa)

+ info. 

···VISITES GUIADES TEATRALITZADES

"On són les claus de la Casa de Cultura?", a càrrec de La Minúscula

Dijous 27 de juny · 19.00 h

Dijous 18 de juliol · 19.00 h

Hem perdut el clauer amb totes les claus de la Casa de Cultura de Girona! Ens ajudeu a trobar-lo? Recorrerem els espais més emblemàtics acompanyats d'una investigadora molt peculiar i coneixerem els secrets més amagats de la casa.

Inscripció gratuïta obligatòria aquí 

 

···PASSAPORT CULTURAL 

La Casa de Cultura proposa que et facis el Passaport de la Petita Casa de Cultura, que té com objectiu acostar les arts als infants i joves d'una manera lúdica.

Es tracta d'un passaport que es completa amb un total de set cromos que l'usuari haurà d'aconseguir fent la visita i el tallar que proposem a cada una de les exposicions.

En acabar la col·lecció el nen o nena tindrà accés a una activitat exclusiva que tindrà lloc el dimecres 3 de juliol de 2019

Edat recomanada: De 3 a 11 anys

Informació legal
Avís legal | Cookies
Plaça de l'Hospital, 6
17002 Girona
HORARI DE SECRETARIA
De dilluns a divendres de 9:30 a 18h
TELÈFON
972.20.20.13
ADREÇA ELECTRÒNICA
info@casadecultura.org